Laten we goede christelijke programma's maken

Laten we goede christelijke programma’s maken…
Christenen laten we goede programma’s maken

We leven in een media gedreven tijd. Veel gaat om beelden, geluiden en minder om het gelezen schrift. Terwijl reguliere omroepen tijd en geld spenderen aan hun programma’s, gaan wij christenen er vanuit dat de programma’s die we, willen gaan, maken goedkoop en zo min mogelijk tijd moeten kosten.

Immers geld is er (bijna) nooit in de christelijke scene, en tijd is ook al beperkt.
Zo word het al lastig om apparatuur aan te kopen, is dat wel noodzakelijk? Benodigde apparatuur voor audio en zeker voor video, is een van de laatste zaken waaraan men geld wil spenderen. Ok een beamer dat kan nog, maar meer ook niet.

Videomakers worden vaak gezien als mensen met een hobby die af en toe een leuk filmpje maken en dat laten zien in de kerk. Dat is het beeld wat je voor 90% tegenkomt in de kerken. En video als media evangelisatie, dat gaan we niet doen. Mensen hebben toch genoeg aan onze gesprekken en gratis folders.

Het doel van (christelijke) media is niet het uitzenden op zichzelf, of het maken van een filmpje omdat de hobby zo leuk is, maar om een groot publiek kennis laten maken met het evangelie, dat een grote impact kan hebben op kun leven.

Wordt vervolgd...


Block eigenschap op een ODC waarde op te halen

In deze blog laat ik je zien op welke manier we gegevens, in dit geval de ODC, kunnen opnemen in een kabellijst. Het betreft een combinati...