Mag een productie wat kosten?

Geld is altijd een moeilijk iets in de christelijke wereld. Iedereen gaat er vanuit dat alle evangelisatie activiteiten niets of weinig kosten met zich mee mogen dragen.
Maar is dat ook zo.

Het aanreiken van materiaal, ja dat moet kosteloos zijn. Maar het maken van het materiaal, daar mag best voor betaald worden.

Waar we in Nederland de portemonnee graag de portemonnee voor trekken zijn vaak wel de tastbare zaken, zoals evangelisatie materiaal, cassettebandjes voor de dienst, de website, geven aan goede doelen.
Helaas trekt een media groep aan het kortste eind. Men moet zelf maar voor de apparatuur zorgen, de computers en wat nog meer nodig is. Want wat zij maken is niet tastbaar....

Wellicht te scherp gesteld, het is wel zo.
Maar vergeet niet welke impact een videoboodschap kan hebben. We kunnen (en willen) het niet meten, immers wij zaaien, God oogst. En als er dan iemand tot bekering komt is er groot feest in de Hemel.

Dus de vraag aan u, wat vind u van dit gegeven dat media niets mag kosten...We zijn benieuwd.


Block eigenschap op een ODC waarde op te halen

In deze blog laat ik je zien op welke manier we gegevens, in dit geval de ODC, kunnen opnemen in een kabellijst. Het betreft een combinati...