Kungfu Panda 3??

Wat doet een film op mijn blog.
Wel, ik heb deze laatst gezien in de bioscoop en de inhoud intrigeerde mij.
Het ging over een panda Po, die ooit eens ter vondeling was gelegd. Hij is gevonden en opgevoed door een soort eend.

In deze laatst film, ging het over het volgende. Een kwade macht, Kai, was ontsnapt uit het dodenrijk, en ging op jacht naar alle goede laten we zegen kopstukken in de wereld.

De panda Po wordt herenigd met zijn biologische vader. Hij neemt Po mee naar een geheim pandadorp. Daar ontmoet Po andere panda's. Tijdens deze kennismaking komt een bovennatuurlijke schurk in aantocht om China veroveren. De slechterik met de naam Kai verslaat onderweg alle Kung Fu meesters. Po wordt op de proef gesteld om Kai te stoppen. Om de kans te vergroten voor succes probeert hij uit het pandadorp een aantal panda's te trainen die liever lui dan moe zijn om zo een leger te vormen.

Herkenning
In de film zien we dat Kai uit het dodenrijk komt, en alles vernietigt op aarde. Hoe herkenbaar als je de parallel trekt met de duivel.

Het volk was lui geworden
Daarnaast zien we een volk die gewoon leven zoals ze willen leven, en pas later in de film tot inkeer (bekering) komen dat als men samen de krachten aan roepen (Jezus) ze veel sterker staan en dat het leven zoals ze gewend zijn, eigenlijk niet de juiste is. Door samen te werken en te geloven in de kracht, kan men de vijand verslaan. Het frappante is dat in het vroegere leven men wel sterk geloofde in deze kracht.

Hoe herkenbaar in deze tijd, het geloof neemt af, de boze ziet kansen. Het geloof neemt toe en satan word verslagen.

Opoffering
Verder wil Po, Kai middels een speciale greep, deze weer terugzenden naar het dodenrijk, alleen lukt dat niet omdat hij een mens is. In de film offert hij zichzelf op om Kai weer terug naar de plaats te brengen waar hij hoort. Welk een bekend gegeven in de Bijbel. Jezus kwam immers ook als mens op aarde om als mens zich op te offeren om de mensheid te redden.

Po komt terug op aarde
Uiteindelijk beland Po en Kai beidden in het dodenrijk en overwint Po Kai. Kai blijft achter, en Po komt terug op aarde bij zijn volk.
Herkent u dit laatste?







Block eigenschap op een ODC waarde op te halen

In deze blog laat ik je zien op welke manier we gegevens, in dit geval de ODC, kunnen opnemen in een kabellijst. Het betreft een combinati...