Jezus komt terug video

Het is niet alleen de Sjavoe'ot film waarmee ik bezig ben. Samen met Gabriel een paar uur de opnames bekeken welke we op de Kroeze Danne gemaakt hebben. Een soort Be My Wittnes programma.

Naast het bekerings verhaal van Gabriel, ook een blik op de eindtijd, want Jezus komt terug!. Dit aan de hand van het boek Daniel.

Serie Jezus films
Daarnaast zijn we bezig met een serie Jezus films. Het zullen films zijn die laten zien wie Jezus is, en wat Hij allemaal op aarde gedaan heeft.
De eerste gedachten zijn inmiddels op papier gezet en we zullen binnenkort weer bij elkaar moeten komen om het verder in te vullen. Maar soms slokt het dagelijks leven veel tijd op, maar nu Gabriel verhuist is, kunnen we weer verder.

Opname locaties.
We hebben al een locatie bekeken, Orientalis in Nijmegen. Dat voldoet aan onze verwachtingen.


Wellicht ook de dierentuin in Arnhem, zij hebben een woestijn. Maar ook op de Veluwe kunnen we filmen, voldoende plekken om te kunnen filmen, zeker als de zon schijnt.

Daarnaast is nog steeds de wens om een special te maken van de tabernakel. Een replica staat in Amsterdam, een replica in ware grootte staat in de Negev woestijn, in het Timna park, iets verder weg.
We gaan zien wat er gaat gebeuren.



Block eigenschap op een ODC waarde op te halen

In deze blog laat ik je zien op welke manier we gegevens, in dit geval de ODC, kunnen opnemen in een kabellijst. Het betreft een combinati...