Een draadloos intercom systeem voor video productions

Ik heb een manier gevonden om draadloos, of met draad een intercom te bouwen voor videoproducties. Het is welliswaar 1 richting verkeer, naar de camera toe, maar toch erg handig. Tenslotte moeten de cameramensen de commando's vanuit de regie uitvoeren. En in de zaal is het vaak erg lawaaiig.
De basis is de Art 4 kanaalshoofdtelefoon versterker. Hier zit een talkback functie op. Een microfoon inpluggen in de talkback, en die activeren met de footswitch. Met de knop aan de voorzijde activeren heeft weinig nut, omdat de talkback uit gaat als je die loslaat. 


De uitgangen kun je via een multikabel beschikbaar stellen aan de camera mensen. Even een juiste verloop erutssen en voila, een intercom set.

Of gebruik de volgende methode. Sluit de FLY16T (Audio transmitter) aan op een van de uitgangen van de hoofdtelefoon versterker.

 
Dan gebruik je de ontvanger FLY16R als ontvanger en die plug je in op de Behriner P2 wired in ear unit. En daar dan weer de hoofdtelefoon in steken en dan heb je een draadloze ontvangst. En volgens de specs is de afstand max. 80 meter van zender tot ontvanger.
Ofwel, werk met de middelen die je hebt. 


Block eigenschap op een ODC waarde op te halen

In deze blog laat ik je zien op welke manier we gegevens, in dit geval de ODC, kunnen opnemen in een kabellijst. Het betreft een combinati...